Lapa-licious!

Party Peeps

Goedkope en megagrote cocktails, spontane samba-shows en cultuur, dit alles in de avonduren in de meest bekende uitgaansbuurt van Rio; Lapa. Bij de beroemde trappen van Selarón, op straat, in de bars en discotheken of op het plein voor het beroemde viaduct van Lapa. In het gehele uitgaansgebied wordt gedanst, gegeten, gedronken en gefeest onder het genot van live muziek. Het uitgaansleven van de Carioca’s in Lapa is breed en divers, voor iedereen wat wils. Wandel rond, geniet, observeer en doe mee!

De meeste bekende clubs & bars die absoluut een bezoekje waard zijn:

Rio Scenarium (Lapa) – Echte klassieker, grote en stijlvolle club met drie verdiepingen. Live samba in de zaal op de begane grond en DJ optredens in de zaal op de tweede verdieping.  Wees er op tijd rond 22.00 uur om lange rijen te vermijden. Vrijdagavond is de beste avond.

Facebook: Rio Scenarium

Bar Casa da Cachaça – Traditionele bar waar je werkelijk waar alle soorten Cachaça kan proberen. Kleine, knusse en gezellige ontmoetingsplek voor Carioca’s en toeristen, gevestigd op een hoek in hartje Lapa.

Facebook: Bar da Cachaça

Lapa 40 Graus (Lapa) – Drie verdiepingen, op de eerste en tweede verdieping staan snookertafels, op de derde verdieping is een discotheek, de avond begint meestal met een optreden gevolgd door DJ. Donderdagavond is de beste avond!

Facebook: Lapa 40 Graus

Meer weten?

3 + 8 =

Arcos Da Lapa

Arcos Da Lapa

Pin It on Pinterest

Share This