Bom dia!

Rio de Janeiro de meest sexy stad van Zuid-Amerika. Iedereen kent de prachtige plaatjes van de stranden Copacabana & Ipanema, het immense Christusbeeld en de karakteristieke Sugarloaf. In de zomer van 2016 zullen we wederom overrompeld worden met jaloersmakende beelden uit de zonovergoten Olympische speelstad. Over de bekende highlights is meer dan genoeg te vinden op het web. Maar Rio heeft meer te bieden! Rio In One is de website voor de liefhebbers die op ontdekkingsreis willen in Cidade Maravilhosa. Hier geef ik je een kijkje in het leven van de Carioca’s, de keuken van Rio, de levendige strandwijken, kleurrijke favela’s en waanzinnige natuur van de stad. Op de website van ‘Rio In One’ vind je een selectie van de leukste trips, activiteiten, restaurants, bars, shops, accommodaties en projecten in Rio. Omdat iedere reiziger anders is heb ik mijn tips onder verdeeld in acht verschillende reizigersprofielen. Voor ieder wat wils!

Waarom Rio de Janeiro?

“One heart, many beats. Bruisende stad waar zon, zee, strand, cultuur en natuur samen één zijn. De plek voor reizigers met ontdekkingsdrang!”

Tessa van de Ven

Tessa van de Ven

Tessa van de Ven (1987), oprichtster van Rio In One, woont, studeert, schrijft en fotografeert in Rio de Janeiro. Tessa is al sinds haar prille jeugd een enorme reisfanaat en heeft een bijzondere liefde voor Rio.

Rio In One

9 + 6 =

Rio In One

Pin It on Pinterest

Share This